Verkoop & Advies

Onze core business is nog altijd het verkopen van kantoor- en projectinrichting voor kantoren, scholen (sport)verenigingen en (zorg)instellingen in Nederland en België.

We beschikken over een ruim assortiment zit-, werk-, opberg- en vergadermeubels. Daarnaast bieden we een scala aan wanden, plafonds, vloerbedekking, raamdecoratie, wandbekleding en verlichting. Als no-nonsense bedrijf hebben we een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. Wij kiezen bewust voor mooie degelijke producten van gerenommeerde, reëel geprijsde merken.

“Totaaloplossingen in kantoor- en projectinrichting"

Strategisch advies
vanwege onze kennis en ervaring in kantoor- en projectinrichting vragen steeds meer klanten ons om mee te denken in hun huisvestingsvraagstuk. Dit meedenkten varieert van strategisch huisvestingadvies tot het invullen van het kantoorconcept. We adviseren en begeleiden bij de introductie van Het Nieuwe Werken, of een variant daarvan. Of we vertalen lege kantoorvloeren naar doordachte vlekkenplannen. zo werken we, vanaf het beginstadium en op zeer plezierige wijze, met onze klanten aan het mooiste eindresultaat