CEKA OFFICE GROUP NEDERLAND BV

totaaloplossingen in kantoor- en projectinrichting

 • Concept & Creatie

  Ceka is geen leverancier, maar een partner. Een gedegen, betrouwbare partner voor turnkey oplossingen in kantoor- en projectinrichting. Samenwerken is hierin de sleutel tot succes.

  Lees meer

 • Verkoop & Advies

  Onze core business is het verkopen van kantoor- en projectinrichting voor kantoren, scholen, (sport)verenigingen en (zorg)instellingen in Nederland en België.

  Lees meer

 • Montage & Service

  Zodra de ontwerpen gereed zijn en de meubels in ons magazijn gearriveerd, rest nog de inhuizing en montage. Wij zien dit als een belangrijke fase in het totale inrichtingstraject.

  Lees meer

Recente projecten

Hoge kwaliteit, duurzaamheid & turnkey oplossingen

Ceka Office Group Nederland BV onderscheidt zich door een totaalaanpak met één enkel aanspreekpunt – van strategisch advies tot realisatie. Wij beschikken over een eigen team dat naast adviseurs en projectmanagers bestaat uit o.a. een ontwerper en ervaren monteurs.

Ceka is geen leverancier, maar een partner. Een gedegen, betrouwbare partner voor turnkey oplossingen in kantoor- en projectinrichting. Samenwerken is hierin de sleutel tot succes. Dat begint al in de conceptfase. Voorde we ook maar één streep op papier zetten, gaan we met de klant in gesprek. Wat zijn de wensen van het bedrijf? Waar liggen de behoeften? Hoe zit de organisatie in elkaar? En wat is het beschikbare budget? Hoe meer inzicht we in het bedrijf hebben, des te beter het ontwerp al een maatpak zal passen.

Blog

Verborgen risico’s van zittend werken

Waarschijnlijk bekijk je deze video nu zittend. Het is niet zo erg om een tijdje te zitten. Maar hoe langer je stilzit, hoe onrustiger je lichaam wordt. Je lichaam is als het ware aan het aftellen wanneer je weer op gaat staan en een stukje…Lees meer >

Bezoek onze showroom

 • Ceka Office Group Nederland BV

  Baileybrugweg 9
  4941 TB Raamdsonksveer
  Tel: 076-5480040
  Email: cs@ceka-office-group.nl