Houd je van afwisselend werk en heb je ervaring met het monteren van meubilair? Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om een klant tevreden te stellen door middel van vakwerk en heb je twee rechterhanden?
Heb je een positieve instelling en vind je het leuk om samen met jouw collega’s op route te rijden om het meubilair te bezorgen en monteren? Dan zoeken wij jou!

De functie:
Wij zijn op zoek naar een ;

Fulltime Montage Medewerker meubelinterieur (m/v) (40u per week)

Vanuit de afdeling planning worden routes opgesteld voor het bezorgen en monteren van (project)meubilair bij klanten. Aan de hand van de gemaakte opdrachtbonnen ga je op pad. Je krijgt te maken met diverse opdrachten, bijvoorbeeld het monteren van werkplekken. Je krijgt te maken met grote- en kleine projecten.
Klanten lopen uiteen, van scholen en kantoren tot particulieren. Je schakelt met je directe collega’s op de logistieke afdeling en met de binnendienst wanneer je op de route tegen zaken aanloopt. De logistieke afdeling kent 2 magazijnmedewerkers en 3 monteurs.
(Fysiek) Pittige baan? Soms wel, maar daar staat veel afwisseling tegenover. Werktijden zijn over het algemeen van 08.00u tot 17.00u, flexibiliteit hierin is wel gewenst.

Jouw Profiel:
– Je hebt aantoonbare ervaring met montagewerk
– Je bent handig en hebt twee rechterhanden
– Je hebt een professionele houding en bent flexibel
– Je beschikt over een positieve instelling
– Je bent klantgericht
– VCA is een sterke pré

Wat we bieden:
– Een marktconform salaris
– Een informele werksfeer
– Vrijheid in je functie
– Uitzicht op vast dienstverband

Over Ceka Office Group & Officetopper
Officetopper en Ceka Office Group Nederland BV zijn al jaren betrouwbare partners op het gebied van (turn-key) kantoor- en projectinrichtingen in het zuidwesten van Nederland. We zijn niet alleen dealer van een aantal mooie meubelmerken maar bieden ook een compleet assortiment wanden, vloerbedekking, verlichting, raamdecoratie, akoestische producten etc. Daarnaast is Officetopper specialist in de aan- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair.

Interesse in de vacature?
Heb jij de passie en gedrevenheid om in deze functie te gaan werken? Stuur dan je motivatie + CV naar Angelique@ceka-office-group.nl.
Heb je vragen, bel dan naar Angelique van de Sande  (0) 162 – 71 44 69 (ma – di – do – vrij)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.