Kun jij goed overzicht bewaren? Ben jij een echte aanpakker en houd je van verantwoordelijkheden?
Ben je daarnaast stressbestendig en zie je het als een uitdaging om het magazijn te beheren en op orde te houden? Dan zoeken wij jou!

De functie:
Wij zijn op zoek naar een ;

Fulltime Magazijnmedewerker (m/v) (40u per week)

Vanuit de logistieke afdeling ben jij een belangrijke schakel binnen het bedrijf. In samenwerking met jouw collega van de planning zorg je ervoor dat het logistieke proces goed verloopt. Het magazijnbeheer is jouw verantwoordelijkheid.
Binnenkomende goederen geef je een juiste plaats en je bereid de routes voor die de monteurs gaan bezorgen door uitgaande goederen klaar te zetten. Bij het voorbereiden ben je soms ook bezig met montagewerkzaamheden.
De logistieke afdeling kent naast de magazijnmedewerker 3 monteurs, 1 man op de afdeling planning die bijsturing geeft in het magazijn. In het magazijn werk je over het algemeen samen met een directe collega, ook kan het voorkomen dat je alleen werkt.
(Fysiek) Pittige baan? Soms wel, maar daar staat veel afwisseling en vrijheid tegenover. Werktijden zijn over het algemeen van 08.00u tot 17.00u, flexibiliteit hierin is wel gewenst.

Jouw Profiel:
– Je hebt aantoonbare ervaring als magazijnmedewerker
– Je werkt geordend
– Je bent handig en hebt twee rechterhanden
– Je bent flexibel en kunt het overzicht bewaren
– Je beschikt over een positieve instelling
– Je beschikt over een heftruckcertificaat of bent bereid dit te behalen
– VCA is een pré

Wat we bieden:
– Een marktconform salaris
– Een informele werksfeer
– Vrijheid in je functie
– Uitzicht op vast dienstverband

Over Ceka Office Group & Officetopper
Officetopper en Ceka Office Group Nederland BV zijn al jaren betrouwbare partners op het gebied van (turn-key) kantoor- en projectinrichtingen in het zuidwesten van Nederland. We zijn niet alleen dealer van een aantal mooie meubelmerken maar bieden ook een compleet assortiment wanden, vloerbedekking, verlichting, raamdecoratie, akoestische producten etc. Daarnaast is Officetopper specialist in de aan- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair.

Interesse in de vacature?
Heb jij de passie en gedrevenheid om in deze functie te gaan werken? Stuur dan je motivatie + CV naar Angelique@ceka-office-group.nl.
Heb je vragen, bel dan naar Angelique van de Sande  (0) 162 – 71 44 69 (ma – di – do – vrij)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.