Concept & Creatie

Ceka is geen leverancier, maar een partner. Een gedegen, betrouwbare partner voor turnkey oplossingen in kantoor- en projectinrichting.

Samenwerken is hierin de sleutel tot succes. Dat begint al in de conceptfase. Voordat we ook maar één streep op papier zetten, gaan we met de klant in gesprek. Wat zijn de wensen van het bedrijf? Waar liggen de behoeften? Hoe zit de organisatie in elkaar? En wat is het beschikbare budget? Hoe meer inzicht we in het bedrijf hebben, des te beter het ontwerp als een maatpak zal passen.

De juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit

Creatieve oplossingen
Omdat we over een eigen ontwerpstudio beschikken, zijn we wat interieur betreft niet gebonden aan wat er in de boekjes staat. Zo dragen we creatieve oplossingen aan voor een efficiënte kantoorindeling. Of een uniek ontwerp voor een kast of wandmeubel. Onze ontwerpers brengen de esthetische en functionele kant van het interieur of meubelstuk in balans. Maar ze zoeken ook de grens op. Met ontwerpen waar de klant zelf niet aan denkt, maar uiteindelijk vaak wel voor kiest. Wij werken de ontwerpen veelal in 3D visuals en op moodboards uit. Onze maatwerkfabriek in Duitsland, maar ook onze andere leveranciers zet onze ontwerpen om in kwalitatief hoogwaardige producten.