Ceka biedt méér

We denken graag met onze klanten mee. Niet alleen als zij zich in een nieuw en groter pand vestigen, maar ook als zij moeten inkrimpen.

Wij hebben ervaren dat in zulke situaties het meubilair een blok aan het been is. Wij bieden de mogelijkheid om die meubels bij ons in te ruilen of te verkopen aan ons zusterbedrijf Officetopper. Zo ontzorgen we onze klanten. Vanuit de gedachte dat we meubels een tweede leven geven, voldoen we aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Uniek duurzaam leaseconcept

Een andere mogelijkheid die wij bieden, is het leasen van meubels. Hierbij koppelen we de huurperiode van de meubels aan die van het pand. Loopt de huur van het pand af, dan nemen wij de meubels terug. Met lease meubels kunnen onze klanten sneller en makkelijker inspelen op veranderingen in de kantooromgeving. Bijvoorbeeld de overgang van een cellenkantoor naar een kantoortuin, de invoering van flexwerken of digitalisering. De meubels worden preventief onderhouden door een gespecialiseerde monteur. En de kosten die de klant met dit leaseconcept bespaart, kan hij inzetten voor zijn primaire bedrijfsdoelstelling.

Circulaire economie

Met ons leaseconcept spelen we in op het vraagstuk circulaire economie. Door de klant te laten betalen voor het gebruik van het meubilair en niet voor het bezit ervan, houden wij grip op de levensloop van het meubilair. Het meubilair komt na de gebruiksperiode bij ons terug. Na inspectie bepalen we of we het meubilair revitaliseren en via Officetopper verkopen. Is dit niet meer mogelijk, dan demonteren we de meubelstukken voor recycling.